Expozanti

MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare

Producatorii romani de mobila sunt asteptati sa-si expuna si sa-si vand produsele in cadrul celei de-a 3-a editii a MOBILA EXPO, care va avea loc in Centrul Expozitional ROMEXPO, intre 23 si 26 martie 2017, in Pavilioanele C4-C5.

Evenimentul se adreseaza publicului larg, acelora care doresc sa gaseasca si sa achizitioneze direct de la companii producatoare, la preturi avantajoase, diverse tipuri de mobilier destinate locuintei sau biroului.

La MOBILA EXPO 2017 vor fi expuse piese, accesorii si ansamble de mobilier la preturi avantajoase si stiluri variate, pornind de la clasic si modern pana la cel rustic, retro-vintage sau de la stiluri precum: industrial, eclectic, minimalist la shabby chic, mid-century modern sau contemporan.

DE CE SA FITI EXPOZANTI LA MOBILA EXPO? 

        • Veti intensifica vanzarile produselor si serviciilor de care dispuneti, intr-un timp foarte scurt
        • Veti creste vizibilitatea si notorietatea brandului companiei dumneavoastra si ale produselor pe care le concepeti si realizati
        • Discount-urile, promotiile si ofertele speciale cu care veniti in intampinarea publicului vizitator vor fi promovate in avans prin:
        • Newslettere speciale trimise celor 58.000 de abonati
        • Alte instrumente de marketing si PR: comunicatele de presa cu informatii generale despre eveniment, realizate si distribuite de echipa ROMEXPO, catalogul de eveniment, articole despre manifestare, difuzate de partenerii media, pagina de Facebook a evenimentului
        • Distributia materialelor dumneavoastra de marketing de produs sau corporate: brosuri, flyere, cataloage, catre publicul vizitator al evenimentelor ROMEXPO care preced MOBILA EXPO.
        • Veti avea parte de un numar de vizitatori mare, fiind vorba de clientii dumneavoastra sau de potentiali clienti care cauta cel mai bun raport calitate/pret pentru piese de mobilier si obiecte de design interior pentru casa si birou.
        • Beneficiati de un concept total de la A la Z, MOBILA EXPO avand o tematica parte a conceptelor evenimentelor (expozitii, saloane, targuri) care se desfasoara in aceeasi perioada, 23-26 martie 2017, in spatiile Romexpo:

AMBIENT EXPO – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, ROMTHERM – Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, ROMENVIROTEC – Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si Antichitati si Targul de Produse Traditionale.

Retrospectiva 2016

In perioada 7-10 aprilie 2016, in Centrul Expozitional Romexpo au avut loc 8 evenimente expozitionale adresate in primul rand specialistilor, dar si publicului larg. Pe o suprafata expozitionala de 20.000 mp, au expus 525 firme, din 21 de tari, inregistrandu-se o crestere de 15% a numarului de firme expozante fata de editiile precedente. In perioada celor 4 zile, 21.500 de persoane au vizitat targurile Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Romenvirotec, Mobila Expo, Antique Market, Expo Flowers & Garden si Targul de Produse Traditionale.

Pentru inscrierea la MOBILA EXPO 2016, va rugam urmariti si completati formularele de participare pe care le gasiti aici