Vizitatori

Alege stilul casei tale, la MOBILA Expo, intre 23 si 26 martie 2017

Vrei o canapea de 2 sau 3 locuri, un dormitor decorat in stil clasic, o sofa pentru un spatiu eclectic, o comoda TV in stil mid-century modern sau un spatiu de birou contemporan?

Locul unde gasesti sute de piese de mobilier in variate stiluri, solutii si sfaturi potrivite pentru decorare interioara este Targul de mobila cu vanzare – MOBILA Expo. Evenimentul la care expun exclusiv producatori de mobila are loc intre 23 si 26 martie 2017, in Centrul Expozitional ROMEXPO, Pavilioanele C4 si C5.

De la living la dormitor, de la baie la bucatarie, de la saloane la camere pentru copii si tineri, vizitatorii MOBILA Expo vor avea parte de o incursiune in  universul diferitelor stiluri de mobilat  locuinta sau biroul.

In Pavilioanele  C4 si C5 ROMEXPO se vor regasi numai companii producatoare care vor expune propriile piese de mobilier si obiecte decorative de interior.

Vizitatorii vor putea, astfel, discuta direct cu cei care proiecteaza si produc mobila si care au experienta necesara si suficienta in a furniza informatii si sugestii despre ce piese se potrivesc diferitelor spatii de locuit sau celor destinate activitatilor profesionale.

Modernul si clasicul, traditionalul si contemporanul se vor imbina in liniile decorative ale pieselor de mobilier ce pot fi achizitionate la MOBILA Expo 2017.

Publicul va putea alege dintre sute de oferte de mobila, in functie de bugetul de care dispune, camera care se doreste decorata sau stilul preferat.

MOBILA Expo inseamna mobilier la preturi rezonabile, realizat in culori, materiale si finisaje apartinand stilurilor precum: contemporan, clasic, minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau cel al anilor 50, mid-century modern.

De la targ nu lipsesc modele diferite de:

      • canapele, fotolii, scaune;
      • solutii de depozitare (dulapuri, comode, sertare), biblioteci, baruri sau mini-baruri;
      • mobilier si accesorii de baie si bucatarie, bucatarii compacte, circulare, standard, clasice sau moderne, adaptabile oricarei dimensiuni de spatiu;
      • obiecte decorative: vaze, corpuri de iluminat, tablouri, etc.
      • mobilier pentru spatiile de birouri.

MOBILA EXPO este un targ de mobila cu vanzare organizat de ROMEXPO in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR), Camerele de Comert.

Prima editie  a avut loc in primavara anului 2015 si a fost un succes atat din punct de vedere al numarului de expozanti, producatori romani de mobila, cat si al numarului de vizitatori care au trecut pragul ROMEXPO

Program de vizitare:

23-25 martie 2017: intre 10.00-18.00

26 martie: intre 10.00-16.00

Loc de desfasurare:

     • Pavilioanele C4 si C5

Bilet de intrare:

      • Adulti/studenti: 10 lei
      • Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate: Intrare gratuita
      • Achizitionat dupa cum urmeaza:
            • De la casele de bilete aflate la fiecare poarta de intrare in Centrul Expozitional ROMEXPO. Plata se face in numerar
            • De la automatele de bilete plasate la portile de acces. Plata biletului se face in numerar

Cum ajungi?

      • Accesul cu masina catre Centrul Expozitional Romexpo se realizeaza din:
      • Marasti (intrarea A)
      • Expozitiei (intrarile: B,C)

Vezi aici HARTA!

Alte informatii:

      • Cost parcare: 3 lei/ora
      • Accesul cu mijloacele de transport in comun:
      • Autobuze – numerele: 105, 131, 301, 304, 330, 331, 335,
      • Tramvai – numarul 41
      • Expres – numerele: 783, 780
      • Autobuze pe linii preorasenesti: numarl 449

In perioada 23-26 martie 2017, in acelasi timp cu MOBILA EXPO, in Centrul Expozitional ROMEXPO au loc urmatoarele evenimente:

      • CONSTRUCT EXPO (constructexpo.ro) – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii
      • AMBIENT EXPO (ambient-expo.ro) – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine
      • ROMTHERM (romtherm.ro) – Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului
      • ROMENVIROTEC (romenvirotec.ro) – Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului
      • EXPO FLOWERS&GARDEN (expoflowers.ro) – Expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit
      • ANTIQUE MARKET I (antiquemarket.ro) – Targ de obiecte de arta si antichitati

Mai multe informatii despre calendarul evenimentelor ROMEXPO puteti gasi pe www.romexpo.ro

REGULAMENT CONCURS MOBILA EXPO 2017

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

ASOCIATIA PRODUCATORILOR DE MOBILA DIN ROMANIA, cu sediul social în Bucuresti, 010011 sector 1, str. Academiei Nr. 7 mezanin, cam. 8 –12, Tel/Fax : 021.315.51.42 ; 021.315.51.47

In calitate de organizator al concursului desfasurat cu ocazia MOBILA EXPO 2017

Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Decizia de derulare a concursului, conform regulilor stabilite prin prezentul Regulament, este finală si obligatorie pentru participanti.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFĂSURARE

Concursul de va desfasura in incinta Centrului Expozitional ROMEXPO, Pavilion C5, in zona special amenajata TOMBOLA MOBILA EXPO 2017 din imediata apropiere a PUNCTULUI INFO.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data de 23 martie 2017, ora 10:00 si se va desfăsura până la data de 26 martie 2017, ora 13:00, pe teritoriul României. Concursul se va desfăsura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

Câstigătorii vor fi desemnaţi prin extragerea talonului de tombola din urna amplasata in zona de desfasurare a concursului – TOMBOLA MOBILA EXPO 2017.

Se va valida ca talon castigator acel talon extras din urna si care are toate campurile completate.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu cetătenie română, dar care, obligatoriu, au achizitionat un bilet de intrare la MOBILA EXPO 2017 si il prezinta la PUNCTUL INFO din Pavilion C5 – TOMBOLA MOBILA EXPO 2017, primind in schimb talonul de tombola spre completare.

La prezentul concurs pot participa toate persoanele fizice, descrise mai sus, cu exceptia angajatilor organizatorului acestui concurs, ai agentiilor si furnizorilor implicati în acest concurs, precum si a rudelor de gradul I (copii si părinti) si sotului/sotiei celor mentionati mai sus.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

–           pot participa doar cei care au achizitionat un bilet de intrare la MOBILA EXPO 2017;

–           prezinta biletul achizitionat persoanelor aflate la punctul info din pavilionul C5 – zona TOMBOLA MOBILA EXPO 2017;

–           doar in schimbul acestui bilet, primesc talonul de tombola pe care il completeaza si il depun in urna;

–           este obligatorie completarea tuturor campurilor din talon;

–           taloanele de tombola pot fi completate si depuse in urna in intervalul: 23 martie, ora 10 – 26 martie, ora 13:00

–           tragerea la sorti se va face in data de 26 martie, incepand cu ora 14:00

SECŢIUNEA 6. PREMIILE SI MODALITATEA DE ACORDARE

În data de 26 martie 2017 va fi ales câstigătorul concursului, prin tragere la sorti (extragere talon castigator din urna), incepand cu ora 14:00.

Premiile constau în:

1 cuier din partea firmei IDEZIO;

1 ceas de perete din partea firmei H METAL;

1 sfesnic tip spirala din partea firmei SPIRAL

1 un corp de iluminat decorativ din partea OLD WOOD ROMANIA

1 taburet Pasha oferit de firma EVERART

1 masuta Alpin din lemn masiv oferita de firma ALSON COM TRADING

În data de 26 martie 2017 va fi ales câstigătorul concursului, prin tragere la sorti (extragere talon castigator din urna), incepand cu ora 14:00.

Pentru a intra în posesia premiilor, castigatorii trebuie sa se prezinte la ROMEXPO, B-dul Expozitiei nr. 4, intrarea sediu poarta B, receptie, telefon: 021.207.70.00 interior 1084, mobil: 0758837724, incepand cu data de 27 martie 2017, in intervalul orar 9 – 16:00. Castogatorii trebuie sa prezinte CI, pentru confirmare.

Nu se ofera contravaloarea in bani a produselor castigate in cadrul acestui concurs. Produsul castigat se va preda castigatorului in baza unui proces verbal de predare-primire.

Castigatorii concursului vor fi contactati prin telefon, la numarul completat in talonul de tombola.

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători renunţă la premiu, organizatorul îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de Facebook MOBILA EXPO.

SECŢIUNEA 7. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Organizatorul va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs vor putea fi utilizate in cadrul unor actiuni de marketing si promovare (transmitere news-lettere catre adresele de e-mail, campanie SMS etc.)

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil pe pagina de facebook MOBILA EXPO si pe site-ul http://www.mobila-expo.ro/

Regulament întocmit în data de 20.03.2017.