Conferinta

“Totul despre Designul de Produs” – Mobila Expo 2019

Data: 17.03.2019

Ora: 13:00 – 15:00

Locatie: Sala Madgearu, Pavilion B3, Romexpo, in cadrul targului Mobila Expo 2019

Designul de produs este o arta ce presupune viziune, creatie, imaginatie, concept pana la implementare.

Un obiect functional al vietii noastre zilnice implica o frumoasa, dar ampla poveste de dragoste care este definitiva pentru proprietarii lor. Un fotoliu original, o lustra cu un design spectaculos, o masa avangardista, sunt lucruri care te cuceresc mai greu si necesita o argumentare mai complexa pentru a satisfice asteptarile noastre. Intr-un obiect decorativ cautam incredere si stabilitate, pentru ca noi suntem cei care convietuiesc zilnic cu ele, iar impactul visual pe care il lasa pe retina cat si in sufletele noastre, creeaza acea relatie frumoasa, sincera si longeviva.

 Ciprian Vlaicu, arhitect, antreprenor, Co-founder “kmin.ro” si trainer Atelierele ILBAH, te invita intr-o aventura creativa, in cadrul conferintei “Totul despre Designul de Produs” organizata la Romexpo, pentru a dezvalui secrete din spatele acestei industrii, cum contruiesti o companie de success, trendurile anului in materie de design de produs si multe alte inside tips.

Important! Acesta conferinta va fi organizata in cadrul Mobila Expo 2019. Conferintele sunt gratuite, dar accesul in cadrul Mobila Expo 2019 presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Inscrie-te, aici: https://www.eventbrite.com/e/totul-despre-designul-de-produs-mobila-expo-2019-tickets-58089309689