Vrei o canapea de 2 sau 3 locuri, un dormitor decorat in stil clasic, o sofa pentru un spatiu eclectic, o comoda TV in stil mid-century modern sau un spatiu de birou contemporan?Locul unde gasesti sute de piese de mobilier in variate stiluri, solutii si sfaturi potrivite pentru decorare interioara este Targul de mobila cu vanzare – Mobila Expo. Evenimentul la care expun exclusiv producatori de mobila are loc intre 02-05 aprilie 2020, intr-unul din cele mai moderne spatii Romexpo – Pavilionul B1!

Mobila Expo inseamna mobilier la preturi rezonabile, realizat in culori, materiale si finisaje apartinand stilurilor precum: contemporan, clasic, minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau cel al anilor 50, mid-century modern.

De la targ nu lipsesc modele diferite de:

  • canapele, fotolii, scaune;
  • solutii de depozitare (dulapuri, comode, sertare), biblioteci, baruri sau mini-baruri;
  • mobilier si accesorii de baie si bucatarie, bucatarii compacte, circulare, standard, clasice sau moderne, adaptabile oricarei dimensiuni de spatiu;
  • obiecte decorative: vaze, corpuri de iluminat, tablouri, etc.
  • mobilier pentru spatiile de birouri.
 

MOBILA EXPO este un targ de mobila cu vanzare organizat de ROMEXPO in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR), Camerele de Comert si Asociatia Clubul Roman de Mobila (ACRM).

Mobila Expo se va desfasura in aceeasi peiroada cu: CONSTRUCT-AMBIENT EXPOTarg intermational de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine, ROMTHERMExpozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, MOBILA EXPOTarg de mobila cu vanzare, MODEXPO IExpozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinerie, accesorii, EXPO FLOWERS & GARDENExpozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit si ANTIQUE MARKETTarg de obiecte de arta si Antichitati.

Program vizitare:

02-04 aprilie 2020, interval orar 10.00-18.00

05 aprilie 2020, interval orar 10.00-16.00

Bilet intrare adulti si studenti: 20 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Parcare: 5 RON/ora

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.