Expozanti

MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare

Producatorii romani de mobila sunt asteptati sa-si expuna si sa-si vanda produsele in cadrul celei de-a 4-a editii a MOBILA EXPO, care va avea loc in Centrul Expozitional ROMEXPO, intre 8 si 11 martie 2018.

Mobila Expo se va desfasura in 2018 intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugura in toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Avand o suprafata totala de 11.905 mp, pavilionul B1 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Informatii utile Pavilion B1:

 • regim inaltime: parter
 • suprafata bruta: 11.905 mp
 • inaltimea sub ferma metalica-grinda zabrele = 10.56 m
 • inaltime totala: 14,17 m
 • inaltimea maxima admisa pentru constructie stand: 7 m
 • cele doua pavilioane B1 si B2 vor fi unite formand un corp comun.
 • corpul de legatura B3 are la etaj 2 sali de conferinta (capacitate de aproximativ 75 persoane fiecare), care pot fi folosite pentru conferinte si lansari de branduri.

Evenimentul se adreseaza publicului larg, acelora care doresc sa gaseasca si sa achizitioneze direct de la companii producatoare, la preturi avantajoase, diverse tipuri de mobilier destinate locuintei sau biroului.

La MOBILA EXPO 2018 vor fi expuse piese, accesorii si ansamble de mobilier la preturi avantajoase si stiluri variate, pornind de la clasic si modern pana la cel rustic, retro-vintage sau de la stiluri precum: industrial, eclectic, minimalist la shabby chic, mid-century modern sau contemporan.

DE CE SA FITI EXPOZANTI LA MOBILA EXPO? 

 • Veti intensifica vanzarile produselor si serviciilor de care dispuneti, intr-un timp foarte scurt
 • Veti creste vizibilitatea si notorietatea brandului companiei dumneavoastra si ale produselor pe care le concepeti si realizati
 • Discount-urile, promotiile si ofertele speciale cu care veniti in intampinarea publicului vizitator vor fi promovate in avans prin:
 • Newslettere speciale trimise celor 58.000 de abonati
 • Alte instrumente de marketing si PR: comunicatele de presa cu informatii generale despre eveniment, realizate si distribuite de echipa ROMEXPO, catalogul de eveniment, articole despre manifestare, difuzate de partenerii media, pagina de Facebook a evenimentului
 • Distributia materialelor dumneavoastra de marketing de produs sau corporate: brosuri, flyere, cataloage, catre publicul vizitator al evenimentelor ROMEXPO care preced MOBILA EXPO.
 • Veti avea parte de un numar de vizitatori mare, fiind vorba de clientii dumneavoastra sau de potentiali clienti care cauta cel mai bun raport calitate/pret pentru piese de mobilier si obiecte de design interior pentru casa si birou.
 • Beneficiati de un concept total de la A la Z, MOBILA EXPO avand o tematica parte a conceptelor evenimentelor (expozitii, saloane, targuri) care se desfasoara in aceeasi perioada, 23-26 martie 2017, in spatiile Romexpo: CONSTRUCT EXPO – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, AMBIENT EXPO – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, ROMTHERM – Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, ROMENVIROTEC – Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit si ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si Antichitati si Targul de Produse Traditionale.

Retrospectiva 2017

In perioada 23-26 martie 2017, in Centrul Expozitional Romexpo au avut loc 6 evenimente expozitionale adresate in primul rand specialistilor, dar si publicului larg. Pe o suprafata expozitionala de 18.000 mp, au expus 480 firme, din 21 de tari. In perioada celor 4 zile, 20.000 de persoane au vizitat targurile Construct Expo, Ambient Expo, Romenvirotec,  Romtherm,  Mobila Expo, Antique Market si Expo Flowers & Garden.

Pentru inscrierea la MOBILA EXPO 2018, va rugam urmariti si completati formularele de participare pe care le gasiti aici

REGULAMENT TOMBOLA MOBILA EXPO 2018

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

ASOCIATIA PRODUCATORILOR DE MOBILA DIN ROMANIA, cu sediul social în Bucuresti, 010011 sector 1, str. Academiei Nr. 7 mezanin, cam. 8 –12, Tel/Fax : 021.315.51.42 ; 021.315.51.47

ASOCIATIA CLUBUL ROMAN DE MOBILA, cu sediul social in Bucuresti, sector 5, str. Novaci 10. bloc P60, scara 4, etaj 7, apartament 133.

In calitate de organizatori ai tombolei desfasurate cu ocazia MOBILA EXPO 2018

Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la tombola, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Decizia de derulare a tombola, conform regulilor stabilite prin prezentul Regulament, este finală si obligatorie pentru participanti.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFĂSURARE

Tombola se va desfasura in incinta Centrului Expozitional ROMEXPO, Pavilion B1, in zona special amenajata TOMBOLA MOBILA EXPO 2018 din imediata apropiere a PUNCTULUI INFO.

SECTIUNEA 3. DURATA TOMBOLEI

Tombola va fi lansat la data de 8 martie 2018, ora 10:00 si se va desfăsura până la data de 11 martie 2018, ora 13:00, pe teritoriul României. Tombola se va desfăsura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

Câstigătorii vor fi desemnaţi prin extragerea talonului de tombola din urna amplasata in zona de desfasurare a tombolei – TOMBOLA MOBILA EXPO 2018. Daca persoanele castigatoare nu vor fi prezente in momentul extregerii, acestea vor fi sunate in termen de 2 zile de la extragere.

Se va valida ca talon castigator acel talon extras din urna si care are toate campurile completate.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

La aceasta tombola pot participa toate persoanele fizice cu cetătenie română, dar care, obligatoriu, au achizitionat un bilet de intrare la MOBILA EXPO 2018 si il prezinta la PUNCTUL INFO din Pavilion B1 – TOMBOLA MOBILA EXPO 2018, primind in schimb talonul de tombola spre completare. Daca persoana dispune de 4 bilete de intrate (dat fiind ca a participant in calitate de vizitatori al Mobila Expo in toate cele 4 zile ale targului) va primi 4 tichete de tombola.

La prezenta tombola pot participa toate persoanele fizice, descrise mai sus, cu exceptia angajatilor organizatorului acestei tombole ai agentiilor si furnizorilor implicati în aceasta tombola, precum si a rudelor de gradul I (copii si părinti) si sotului/sotiei celor mentionati mai sus.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL TOMBOLEI

–           pot participa doar cei care au achizitionat cel putin un bilet de intrare la MOBILA EXPO 2018;

–           prezinta biletul achizitionat persoanelor aflate la punctul info din pavilionul B1 – zona TOMBOLA MOBILA EXPO 2018;

–           doar in schimbul acestui bilet, primesc talonul de tombola pe care il completeaza si il depun in urna;

–           este obligatorie completarea tuturor campurilor din talon;

–           taloanele de tombola pot fi completate si depuse in urna in intervalul: 8 martie, ora 10 – 11 martie, ora 13:00

–           tragerea la sorti se va face in data de 11 martie, incepand cu ora 14:00

SECŢIUNEA 6. PREMIILE SI MODALITATEA DE ACORDARE

În data de 11 martie 2018 va fi ales câstigătorul tombolei, prin tragere la sorti (extragere talon castigator din urna), incepand cu ora 14:00.

Pentru a intra în posesia premiilor, castigatorii trebuie sa se prezinte la ROMEXPO, B-dul Expozitiei nr. 4, intrarea sediu poarta B, receptie, telefon: 021.207.70.00 interior 1084, mobil: 0758837724, incepand cu data de 12 martie 2018, in intervalul orar 9 – 16:00. Castigatorii trebuie sa prezinte CI, pentru confirmare..

Nu se ofera contravaloarea in bani a produselor castigate in cadrul acestei tombole. Produsul castigat se va preda castigatorului in baza unui proces verbal de predare-primire.

Castigatorii tombolei vor fi contactati prin telefon, la numarul completat in talonul de tombola.

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători renunţă la premiu, organizatorul îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la tombola sau de al retruna firmei care l-a oferit. In cazul in care castigatorul nu isi ridica premiul in termen de 5 zile de la data extragerii premiul se anuleaza. In cazul in care premiile de expediaza in Bucuresti sau in afara Bucurestului cheltuielile de expediere sunt in sarcina castigatorului.

Numele câştigătorilor tombolei vor fi anunţate si pe pagina de Facebook MOBILA EXPO.

SECŢIUNEA 7. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Organizatorul va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la tombola. După încheierea tombolei, toate datele concurenţilor din prezenta tombola vor putea fi utilizate in cadrul unor actiuni de marketing si promovare (transmitere news-lettere catre adresele de e-mail, campanie SMS etc.)

SECŢIUNEA 8. REGULAMENTUL TOMBOLEI

Regulamentul tombolei este disponibil pe pagina de facebook MOBILA EXPO si pe site-ul www.mobila-expo.ro

Regulament întocmit în data de 19.02.2018.