Vizitatori

Alege stilul casei tale, la MOBILA Expo, intre 8 si 11 martie 2018

Vrei o canapea de 2 sau 3 locuri, un dormitor decorat in stil clasic, o sofa pentru un spatiu eclectic, o comoda TV in stil mid-century modern sau un spatiu de birou contemporan?

Locul unde gasesti sute de piese de mobilier in variate stiluri, solutii si sfaturi potrivite pentru decorare interioara este Targul de mobila cu vanzare – MOBILA Expo. Evenimentul la care expun exclusiv producatori de mobila are loc intre 8 si 11 martie 2018, intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Avand o suprafata totala de 11.905 mp, pavilionul B1 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

De la living la dormitor, de la baie la bucatarie, de la saloane la camere pentru copii si tineri, vizitatorii MOBILA Expo vor avea parte de o incursiune in  universul diferitelor stiluri de mobilat  locuinta sau biroul.

Vizitatorii vor putea, astfel, discuta direct cu cei care proiecteaza si produc mobila si care au experienta necesara si suficienta in a furniza informatii si sugestii despre ce piese se potrivesc diferitelor spatii de locuit sau celor destinate activitatilor profesionale.

Modernul si clasicul, traditionalul si contemporanul se vor imbina in liniile decorative ale pieselor de mobilier ce pot fi achizitionate la MOBILA Expo 2018.

Publicul va putea alege dintre sute de oferte de mobila, in functie de bugetul de care dispune, camera care se doreste decorata sau stilul preferat.

MOBILA Expo inseamna mobilier la preturi rezonabile, realizat in culori, materiale si finisaje apartinand stilurilor precum: contemporan, clasic, minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau cel al anilor 50, mid-century modern.

De la targ nu lipsesc modele diferite de:

 • canapele, fotolii, scaune;
 • solutii de depozitare (dulapuri, comode, sertare), biblioteci, baruri sau mini-baruri;
 • mobilier si accesorii de baie si bucatarie, bucatarii compacte, circulare, standard, clasice sau moderne, adaptabile oricarei dimensiuni de spatiu;
 • obiecte decorative: vaze, corpuri de iluminat, tablouri, etc.
 • mobilier pentru spatiile de birouri.

MOBILA EXPO este un targ de mobila cu vanzare organizat de ROMEXPO in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR), Camerele de Comert si Asociatia Clubul Roman de Mobila (ACRM).

Program de vizitare:

8-10 martie 2018: intre 10.00-18.00

11 martie 2018: intre 10.00-16.00

Loc de desfasurare:

 • Pavilionul B1

Bilet de intrare:

Adulti/studenti: 10 lei

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate: Intrare gratuita

Achizitionat dupa cum urmeaza:

 • De la casele de bilete aflate la fiecare poarta de intrare in Centrul Expozitional ROMEXPO. Plata se face in numerar
 • De la automatele de bilete plasate la portile de acces. Plata biletului se face in numerar
 • Online, aici

Cum ajungi?

 • Accesul cu masina catre Centrul Expozitional Romexpo se realizeaza din:
 • Marasti (intrarea A)
 • Expozitiei (intrarile: B,C)
 • Vezi aici HARTA!

Alte informatii:

 • Cost parcare: 3 lei/ora
 • Accesul cu mijloacele de transport in comun:
  • Autobuze – numerele: 105, 131, 301, 304, 330, 331, 335
  • Tramvai – numarul 41
  • Expres – numerele: 783, 780
  • Autobuze pe linii preorasenesti: numarl 449

In perioada 8-11 martie 2018, in acelasi timp cu MOBILA EXPO, in Centrul Expozitional ROMEXPO au loc urmatoarele evenimente:

 • CONSTRUCT EXPO (constructexpo.ro) – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii
 • AMBIENT EXPO (ambient-expo.ro) – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine
 • ROMTHERM (romtherm.ro) – Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului
 • ROMENVIROTEC (romenvirotec.ro) – Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului
 • EXPO FLOWERS&GARDEN (expoflowers.ro) – Expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit
 • ANTIQUE MARKET I (antiquemarket.ro) – Targ de obiecte de arta si antichitati

Mai multe informatii despre calendarul evenimentelor ROMEXPO puteti gasi pe www.romexpo.ro

REGULAMENT TOMBOLA MOBILA EXPO 2018

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

ASOCIATIA PRODUCATORILOR DE MOBILA DIN ROMANIA, cu sediul social în Bucuresti, 010011 sector 1, str. Academiei Nr. 7 mezanin, cam. 8 –12, Tel/Fax : 021.315.51.42 ; 021.315.51.47

ASOCIATIA CLUBUL ROMAN DE MOBILA, cu sediul social in Bucuresti, sector 5, str. Novaci 10. bloc P60, scara 4, etaj 7, apartament 133.

In calitate de organizatori ai tombolei desfasurate cu ocazia MOBILA EXPO 2018

Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la tombola, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Decizia de derulare a tombola, conform regulilor stabilite prin prezentul Regulament, este finală si obligatorie pentru participanti.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFĂSURARE

Tombola se va desfasura in incinta Centrului Expozitional ROMEXPO, Pavilion B1, in zona special amenajata TOMBOLA MOBILA EXPO 2018 din imediata apropiere a PUNCTULUI INFO.

SECTIUNEA 3. DURATA TOMBOLEI

Tombola va fi lansat la data de 8 martie 2018, ora 10:00 si se va desfăsura până la data de 11 martie 2018, ora 13:00, pe teritoriul României. Tombola se va desfăsura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

Câstigătorii vor fi desemnaţi prin extragerea talonului de tombola din urna amplasata in zona de desfasurare a tombolei – TOMBOLA MOBILA EXPO 2018. Daca persoanele castigatoare nu vor fi prezente in momentul extregerii, acestea vor fi sunate in termen de 2 zile de la extragere.

Se va valida ca talon castigator acel talon extras din urna si care are toate campurile completate.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

La aceasta tombola pot participa toate persoanele fizice cu cetătenie română, dar care, obligatoriu, au achizitionat un bilet de intrare la MOBILA EXPO 2018 si il prezinta la PUNCTUL INFO din Pavilion B1 – TOMBOLA MOBILA EXPO 2018, primind in schimb talonul de tombola spre completare. Daca persoana dispune de 4 bilete de intrate (dat fiind ca a participant in calitate de vizitatori al Mobila Expo in toate cele 4 zile ale targului) va primi 4 tichete de tombola.

La prezenta tombola pot participa toate persoanele fizice, descrise mai sus, cu exceptia angajatilor organizatorului acestei tombole ai agentiilor si furnizorilor implicati în aceasta tombola, precum si a rudelor de gradul I (copii si părinti) si sotului/sotiei celor mentionati mai sus.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL TOMBOLEI

–           pot participa doar cei care au achizitionat cel putin un bilet de intrare la MOBILA EXPO 2018;

–           prezinta biletul achizitionat persoanelor aflate la punctul info din pavilionul B1 – zona TOMBOLA MOBILA EXPO 2018;

–           doar in schimbul acestui bilet, primesc talonul de tombola pe care il completeaza si il depun in urna;

–           este obligatorie completarea tuturor campurilor din talon;

–           taloanele de tombola pot fi completate si depuse in urna in intervalul: 8 martie, ora 10 – 11 martie, ora 13:00

–           tragerea la sorti se va face in data de 11 martie, incepand cu ora 14:00

SECŢIUNEA 6. PREMIILE SI MODALITATEA DE ACORDARE

În data de 11 martie 2018 va fi ales câstigătorul tombolei, prin tragere la sorti (extragere talon castigator din urna), incepand cu ora 14:00.

Pentru a intra în posesia premiilor, castigatorii trebuie sa se prezinte la ROMEXPO, B-dul Expozitiei nr. 4, intrarea sediu poarta B, receptie, telefon: 021.207.70.00 interior 1084, mobil: 0758837724, incepand cu data de 12 martie 2018, in intervalul orar 9 – 16:00. Castigatorii trebuie sa prezinte CI, pentru confirmare..

Nu se ofera contravaloarea in bani a produselor castigate in cadrul acestei tombole. Produsul castigat se va preda castigatorului in baza unui proces verbal de predare-primire.

Castigatorii tombolei vor fi contactati prin telefon, la numarul completat in talonul de tombola.

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători renunţă la premiu, organizatorul îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la tombola sau de al retruna firmei care l-a oferit. In cazul in care castigatorul nu isi ridica premiul in termen de 5 zile de la data extragerii premiul se anuleaza. In cazul in care premiile de expediaza in Bucuresti sau in afara Bucurestului cheltuielile de expediere sunt in sarcina castigatorului.

Numele câştigătorilor tombolei vor fi anunţate si pe pagina de Facebook MOBILA EXPO.

SECŢIUNEA 7. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Organizatorul va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la tombola. După încheierea tombolei, toate datele concurenţilor din prezenta tombola vor putea fi utilizate in cadrul unor actiuni de marketing si promovare (transmitere news-lettere catre adresele de e-mail, campanie SMS etc.)

SECŢIUNEA 8. REGULAMENTUL TOMBOLEI

Regulamentul tombolei este disponibil pe pagina de facebook MOBILA EXPO si pe site-ul www.mobila-expo.ro

Regulament întocmit în data de 19.02.2018.