Alege stilul casei tale, la MOBILA Expo, intre 8 si 11 martie 2018

Vrei o canapea de 2 sau 3 locuri, un dormitor decorat in stil clasic, o sofa pentru un spatiu eclectic, o comoda TV in stil mid-century modern sau un spatiu de birou contemporan?

Locul unde gasesti sute de piese de mobilier in variate stiluri, solutii si sfaturi potrivite pentru decorare interioara este Targul de mobila cu vanzare – MOBILA Expo. Evenimentul la care expun exclusiv producatori de mobila are loc intre 8 si 11 martie 2018, intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Avand o suprafata totala de 11.905 mp, pavilionul B1 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.


De la living la dormitor, de la baie la bucatarie, de la saloane la camere pentru copii si tineri, vizitatorii MOBILA Expo vor avea parte de o incursiune in  universul diferitelor stiluri de mobilat  locuinta sau biroul.

Vizitatorii vor putea, astfel, discuta direct cu cei care proiecteaza si produc mobila si care au experienta necesara si suficienta in a furniza informatii si sugestii despre ce piese se potrivesc diferitelor spatii de locuit sau celor destinate activitatilor profesionale.Modernul si clasicul, traditionalul si contemporanul se vor imbina in liniile decorative ale pieselor de mobilier ce pot fi achizitionate la MOBILA Expo 2018.

Publicul va putea alege dintre sute de oferte de mobila, in functie de bugetul de care dispune, camera care se doreste decorata sau stilul preferat.

MOBILA Expo inseamna mobilier la preturi rezonabile, realizat in culori, materiale si finisaje apartinand stilurilor precum: contemporan, clasic, minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau cel al anilor 50, mid-century modern.

De la targ nu lipsesc modele diferite de:

  • canapele, fotolii, scaune;
  • solutii de depozitare (dulapuri, comode, sertare), biblioteci, baruri sau mini-baruri;
  • mobilier si accesorii de baie si bucatarie, bucatarii compacte, circulare, standard, clasice sau moderne, adaptabile oricarei dimensiuni de spatiu;
  • obiecte decorative: vaze, corpuri de iluminat, tablouri, etc.
  • mobilier pentru spatiile de birouri.

MOBILA EXPO este un targ de mobila cu vanzare organizat de ROMEXPO in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR), Camerele de Comert si Asociatia Clubul Roman de Mobila (ACRM).

Program de vizitare:

14-16 martie 2019: intre 10.00-18.00

17 martie 2019: intre 10.00-16.00

Cum ajungeti la Romexpo?

Cu avionul

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute distanta de cel mai mare aeroport international din Romania, Henri Coanda si la 5 minute distanta de aeroportul international Baneasa.

Cu masina

Coordonatele noastre GPS sunt: 44.476234, 26.064972

Cu trenul

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute de Gara de Nord. Pentru detalii privind mersul trenurilor, accesati www.cfrcalatori.ro

Cu transportul public

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute distanta de statia de metrou Aviatorilor (click aici pentru harta).

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 5 minute distanta de statia de tramvai si autobuz Piata Presei Libere. Click aici pentru harta RATB.

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 5 minute distanta de statia de tramvai si autobuz Piata Presei Libere.

Bilet intrare adulti si studenti: 20 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Parcare: 5 RON/ora